Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid

Veiligheid staat bij BAM altijd op nr.1! Het komt vóór planning of winst. Vóór alles wat je maar kunt bedenken. Na een dag hard werken moeten we met z’n allen weer veilig naar huis. Daar zijn we met elkaar verantwoordelijk voor. Op de bouwplaats, onderweg én op kantoor.

 

Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid

Met de slogan ‘Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid’ voert BAM één uniforme, wereldwijde veiligheidscampagne voor héél BAM. Hiermee dragen we uit dat veiligheid een gedeelde verantwoordelijkheid is. Van de medewerkers van BAM zelf, maar ook van onze ketenpartners, zoals onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers. Zo’n 100.000 in totaal.

Iedereen elke dag weer veilig thuis

Doel van de campagne is om het veiligheidsbewustzijn te vergroten en om ervoor te zorgen dat iedereen aan het einde van de dag weer veilig thuiskomt. Dit betekent: nul ongelukken. Wij spreken elkaar daarom aan om actie te ondernemen als een situatie onveilig is. Om incidenten te melden, zodat we ervan kunnen leren. En om actief mee te helpen gevaarlijke situaties te voorkomen.

Bij BAM zorgen we voor elkaar

De slogan wordt ondersteund met een ijzersterk fundament én 10 wereldwijde BAM-veiligheidsregels. Bekijk ook de campagnefilm waarin BAM-medewerkers hun persoonlijke boodschap over het belang van veilig werken delen. Bij BAM zorgen we voor elkaar!

  

Elke kwartaal staat een thema centraal

Elk kwartaal zoomen we dieper in op een belangrijk veiligheidsonderwerp binnen BAM Infra Nederland. Dit kwartaal is dat: ‘Veiligheid onder druk'. Op onze projecten ervaren we regelmatig tijdsdruk. Het is belangrijk dat we ook dan veilig werken. We gaan daarom in op mogelijkheden om tijdsdruk te voorkomen. Én als die er toch is, hoe we daarmee omgaan zonder veiligheid uit het oog te verliezen.