Geleiderail

Steeds meer mensen maken gebruik van onze infrastructuur. Veiligheid is daarbij enorm belangrijk. Zowel op als naast de weg.

Een ongeval zit in een klein hoekje. Hoe de geleiderail, vangrail in de volksmond, vervolgens de schade beperkt houdt door optimaal te presteren? Daar weten onze specialisten bij BAM Infra Verkeerstechniek alles van.

Elk stuk weg vraag om andere oplossingen. Daarom werken we graag samen met onze opdrachtgevers aan de beste en meest veilige oplossingen. Vanuit de gestelde eisen naar een ontwerp. En van plaatsing tot en met onderhoud.

Mechanische plaatsing

Wij onderscheiden ons ook met de unieke, mechanische manier van het plaatsen van geleiderails. Een GPS gestuurde, volautomatische heimachine. Dat scheelt veel fysiek werk voor onze collega’s. En het levert een nauwkeurig digitaal opleverdossier op voor onze opdrachtgevers.

Daarnaast kijken we altijd naar mogelijkheden om de hinder voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken.

Duurzaam

Hergebruik speelt een belangrijke rol bij het produceren van geleiderails. We zoeken daarom altijd naar een goede balans tussen veiligheid, het milieu en de investering voor onze opdrachtgevers.

Onze oplossingen

  • BAM 24/7 spoedservice
  • Innovatieve ruimtebesparende oplossingen voor N wegen/kunstwerken
  • GPS gestuurde heimachine en machinale plankenklem
  • Complexe aanrijdbeveiliging en laaddockgeleiding
  • Duurzame en circulaire staal/hout oplossingen

Duurzaam geleiderailontwerp vergroot veiligheid N-wegen