goinGDutch

We zien fietsen als een belangrijk onderdeel van de oplossing voor de vraagstukken over mobiliteit, vitaliteit, duurzaamheid en leefbaarheid. Daarom zetten wij ons in om van de fiets een minimaal gelijkwaardige vervoersmodaliteit te maken voor woon-werkverkeer en binnenstedelijke verplaatsingen, naast de auto en het OV.

Met de fiets heb je geen last van vertragingen en reis je zonder of met minimale CO2-uitstoot. Daarbij draagt fietsen ook nog eens bij aan de fysieke en mentale gezond. We zijn ervan overtuigd dat we met technologie de veiligheid van fietsers kunnen vergroten en het fietsen ook aantrekkelijker en leuker kunnen maken. Zodat we meer mensen meer kilometers kunnen laten fietsen.

Dat doen we samen met onze partners Schiphol Group, Microsoft en Orange Next vanuit goingDutch. Samen zetten we ons in voor het realiseren van de ultieme woon-werkverkeer fietservaring met interactieve (snel)fietsroutes, een speciaal ontwikkelde app Bike Assistent voor onder meer het eenvoudig regelen van de woon-werkverkeervergoeding en het Fietsservicepunt. Op die manier dragen we bij aan het verbeteren van de bereikbaarheid en mobiliteit rondom steden en dragen we bij aan een fittere beroepsbevolking.

Naar de website van goingDutch >>