Maintenance Engineering

Als ervaren Asset Manager helpen wij opdrachtgevers te groeien naar een regieorganisatie, die het beheer en onderhoud van haar assets uitbesteedt aan een professionele partner.

Wij beheren grote delen van de Nederlandse infrastructuur in DBFM-, DCM- en PGO-contracten. Van keringen, bruggen, tunnels, wegen en sluizen voor gemeenten en Rijkswaterstaat tot complete infrastructuurcomplexen voor particuliere klanten als Schiphol en TATA Steel. Daarnaast beheren wij riolerings-, water-, gas- en elektriciteitsnetten voor diverse partijen.

Van ontwerp tot sloop - in alle projectfasen zetten wij onze zelf ontwikkelde tool voor het beheer van de Total Cost of Ownership (TCO) en Life Cycle Costs (LCC) in. We leggen verschillende scenario’s voor, zodat opdrachtgevers vanuit strategische doelstellingen een optimale keuze kunnen maken tussen de gewenste kosten, prestaties en risico’s op de lange termijn. Dit heeft tot aantoonbare TCO-reducties van 28% geleid. We bieden integrale, multidisciplinaire diensten aan en werken volgens de internationale norm ISO 55000 voor Asset Management. Onze organisatiedeskundigen zorgen voor een optimale balans tussen mens, systemen, processen en techniek.

 

Projecten: N33 en Stadsbrug Nijmegen