Wij maken elektrisch rijden mogelijk

 De vraag naar elektrisch vervoer is de afgelopen jaren enorm toegenomen. En daarmee ook de vraag naar oplaadinfrastructuur. Onze EV-desk is hierin gespecialiseerd. Wij installeerden voor onder andere New Motion en Eneco al ruim 50.000 laadpalen voor elektrische leaseauto’s bij particulieren thuis. Daarnaast installeren wij laadvoorzieningen op zakelijke locaties en in openbare ruimtes.

Laadpaalvoorzieningen 

In tweederde van Nederland plaatsen wij publieke laadpalen voor Allego, Vattenfall, ENGIE en ECOtap. We hebben een inductieplaat geïnstalleerd voor het opladen van elektrische bussen (inclusief de aansluiting op het openbare elektriciteitsnetwerk), maken laadpleinen bij bedrijfsparkeerplaatsen en appartementen, verzorgen dertig superchargers voor Tesla en snelladers voor Allego én we zijn bezig met het verder ontwikkelen van slimme laadpleinen en voorzieningen voor deelmobiliteit.

Slimme laadpleinen spelen een steeds belangrijkere rol. Zij zorgen voor een evenwichtige verdeling van vraag en aanbod naar beschikbare energie. Neem het slimme laadplein op de parkeerplaats achter ons hoofdkantoor in Bunnik. Naast het slim balanceren van de stroom, koppelen we de laadinfra aan de zonnepanelen die op de daken liggen. Zo maken we slim gebruik van het energiemanagementsysteem.

Onze EV-desk ontwikkelt samen met ontwikkelaars laadvoorzieningen voor parkeerkelders. Uiteraard altijd met smart charging systemen. Inclusief collectieve laadvoorzieningen voor deelmobiliteit in verband met de  groeiende behoefte om vervoersmiddelen te delen.