Wij laten u elektrisch rijden

Elektrisch rijden kwam de afgelopen jaren in een stroomversnelling. Als installatiebedrijf plaatsen wij laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen: bij particulieren thuis, op zakelijke locaties en in de openbare ruimte.

In 2016 plaatsten wij onze 10.000ste laadvoorziening voor elektrisch vervoer. Alleen al in Den Haag hebben wij honderden laadpalen geïnstalleerd. Daarnaast verzorgen wij laadinfrastructuur op bedrijventerreinen en in parkeergarages.

We werken samen met diverse partners: fabrikanten van laadvoorzieningen, pasaanbieders en back office-houders voor de verrekening van het elektriciteitsgebruik aan de laadpalen, energieleveranciers en gemeentes. Voor autoproducent Tesla plaatsten we superchargers in een groot gedeelte van West-Europa. Momenteel onderzoeken we de mogelijkheid om naast de installatie van laadpalen ook de opslag en opwekking van duurzame energie te implementeren inclusief een storingservice en onderhoud.

Voor de elektrificatie van het openbaar vervoer bieden wij concepten voor het installeren en efficiënt laden van voertuigen.