Digital Asset Management

Met onze digitale diensten verbinden we data, technologie en (domein)kennis aan elkaar. Bijvoorbeeld door middel van Artificial Intelligence (AI) die we programmeren, ontwikkelen, trainen met onze eigen domeinkennis en die van onze opdrachtgever.

Wij geloven dat we zo de veiligheid, bereikbaarheid en doorstroming kunnen verbeteren. Daarnaast draagt het gebruik en toepassen van deze digitale diensten bij aan de groeiende opgave instandhouding en zorgen de diensten voor beter inzicht in de staat van de assets en efficiënter asset management. Dit doen we door met innovatieve technologieën steeds meer data te verzamelen en steeds betere analyses te maken. Én daarmee assets nog langer en beter te laten functioneren. Zo houden we Nederland mooi.

AI-modules as a service

Digital Asset Management is ontstaan vanuit een idee om te bouwen aan maatschappelijke assets. Elke asset heeft zowel een functionele als een maatschappelijke waarde. Hoe beter assets presteren, hoe meer waarde ze hebben voor de samenleving. Vanuit die waarde proberen wij de asset te verbeteren.

Onze nieuwe digitale diensten bieden we aan als ‘AI-modules as a service’, waarbij we onze technologie om data te analyseren niet alleen gebruiken in combinatie met onze eigen diensten en activiteiten, maar ook los als dienst beschikbaar stellen. Opdrachtgevers kunnen op die manier ook eigen data door onze AI heen halen, met hetzelfde eindresultaat 

Door samenwerken vooruit

Wij zijn continu bezig om de infrastructuur bereikbaar te houden. Dit doen we niet alleen, maar samen met opdrachtgevers en partners. Het is een cruciaal onderdeel van onze innovatieve aanpak. Ons doel is om samen met hen vooruit te gaan en alle ontbrekende puzzelstukjes te verzamelen. Hoe meer data we met elkaar kunnen delen, combineren en analyseren, hoe sneller we kunnen leren en verder innoveren.

 ‘Je gaat een asset werkelijk begrijpen, als je het probeert beter te maken’

 

Onze ADAPT diensten