StreetPrint

Streetprint

SteetPrint Nederland biedt innovatieve en creatieve oplossingen voor verschillende asfalt vraagstukken. Voor zowel overheden, bedrijven en particulieren denkt StreetPrint mee om een passende, maar bovenal aantrekkelijke oplossing te vinden.

SteetPrint beschikt over een techniek waarbij patronen maar ook markeringen en logo’s in het asfalt gedrukt kunnen worden. Door deze techniek kan een weg door de woonwijk geasfalteerd worden zonder dat het huiselijke gevoel van klinkers verloren gaat. De methode verhoogt hiermee niet alleen de veiligheid maar verlaagt ook geluidsoverlast van het verkeer, is een stuk duurzamer en tot slot ook onderhoudsarm. Alle voordelen van asfalt zijn daarmee verpakt in een decoratieve en aangename vorm.

Tientallen Nederlandse gemeenten, maar ook bedrijven en particulieren hebben al gebruik gemaakt van onze dienst om drukke verkeerspunten, maar ook woonbuurten, scholen en winkelcentra om te toveren tot een aantrekkelijk ogend geheel. Uiteraard zonder het uiterlijk, maar met alle voordelen van asfalt.

Wilt u meer weten over StreetPrint?

Bezoek dan onze website of neem direct contact met ons op via info@streetprint.nl of bel naar (030) 287 69 24.

StreetPrint logo

 

 

Streetprint