Industrie en bedrijventerreinen

Industrie en bedrijventerreinen

Van het aanleggen van wegen tot onderhoudswerkzaamheden op zowel industrieterreinen als bedrijventerreinen. We leveren maatwerk. Jouw wensen horen we graag. Vervolgens bieden we een passende oplossing. 

Alles is mogelijk

We realiseren projecten van klein tot groot. Ook kunnen we onderhoudswerkzaamheden uitvoeren op basis van raamovereenkomsten. Van asfaltonderhoud en het plaatsen van betonconstructies tot aan het verbouwen en uitbreiden van gebouwen en onderhoud van en aanpassingen aan fabrieken. Ook kunnen we kleine servicegerichte werkzaamheden uitvoeren. 

Een vast team

Op industrieterreinen en bedrijventerreinen werken we veelal met een vast team. Door dit vaste team zijn we snel inzetbaar en kunnen we efficiënt inspelen op de behoefte. We hebben als geen ander kennis van het terrein en zijn gewend aan het werken in een bedrijfs- en industriële omgeving.

Veiligheid staat voorop

Bij BAM staat veiligheid op nummer één. Bij het werken op een industriecomplex gelden extra veiligheidsvoorschriften. Onze vakmensen zijn op de hoogte van deze regels en voorschriften. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe te handelen.