Binnenstedelijke reconstructies

Binnenstedelijke reconstructies

Is in jouw gemeente een wijk toe aan een nieuwe inrichting of opknapbeurt? Of wil je een weg aangepast hebben? Bij BAM kun je hiervoor terecht. 

Veel ervaring 

Al vele jaren voeren wij binnenstedelijke reconstructies uit in heel Nederland met regionale medewerkers. Onze kennis en ervaringen zetten wij in. We optimaliseren onze werkmethodes en technieken waarbij het ontzorgen van opdrachtgevers voorop staat.   

Emissieloze bouwplaats

Steeds meer binnensteden voeren zero emissie zones in. We zoeken continu naar mogelijkheden om verder te verduurzamen. Om zo een positieve milieu-impact te hebben op en in de omgeving. Wij beschikken over een groot aantal elektrische bouwmachines waardoor we, waar nodig, zonder uitstoot van CO2 en stikstof schoner kunnen bouwen.  

Minder overlast

De overlast voor bewoners proberen we zoveel mogelijk te beperken. Zo zorgen we voor een efficiënte aanpak van de werkzaamheden. Een omgevingsmanager op het project informeert bewoners over de werkzaamheden. Ook de inzet van elektrisch materieel zorgt voor minder overlast, doordat deze machines een stuk stiller zijn.