A- en N-wegen

A- en N-wegen

Bij BAM kun je al ruim 150 jaar terecht voor het realiseren van wegen. Van een compleet nieuwe provinciale weg tot aan het onderhouden van een snelweg. We zijn gespecialiseerd in zowel complexe als minder complexe A- en N-wegen. 

Meest duurzame asfaltmengsels

We zijn in staat de meest duurzame asfaltmengels aan te brengen op A- en N-wegen. Hierin lopen we voorop. Dagelijks testen en ontwikkelen wij duurzame asfaltmengsels in ons asfaltlabratorium. Aan de hand van de weg bepalen we welk type asfalt het meest geschikt is.  

Minder hinder

Het uitvoeren van een onderhoudsproject op een A- of N-weg geeft altijd hinder voor de vele gebruikers. Voor het uitvoeren van de project met minder hinder is het halen van de planning cruciaal. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van deze werken en  bewaken van de planning. Hierdoor halen wij de afgesproken opleverdatum.

Landelijke kennis

Elke ondergrond is anders. We werken in heel Nederland. Van Groningen tot aan Zeeland en van Delfszijl tot aan Gennep. Hierdoor hebben we specifieke gebiedskennis opgebouwd en weten we hoe te handelen.