BAM Telecom; de verbindende voorsprong

BAM Telecom behoort tot de top van de markt op het gebied van de aanleg van telecommunicatienetwerken. Wij bieden een compleet dienstenpakket dat de gehele keten bestrijkt, van ontwerp en detailengineering tot en met werkvoorbereiding, aanleg, projectmanagement, beheer en onderhoud.

Alle benodigde disciplines en expertise hebben wij in eigen beheer, waardoor wij snel kunnen schakelen en optimaal controle hebben op de processen. Jaarlijks leggen wij honderden kilometers glasvezel-, coax- en kopernetwerken aan voor onze opdrachtgevers. Bij alles wat wij doen kijken wij steeds weer naar de best mogelijke oplossing om sneller en met minimale impact op de omgeving te werken.

Wat wij bieden

 • Fiber to the home
  Iedere dag sluiten wij honderden woningen aan op glasvezel. Onze ervaring met grootschalige projecten stelt ons in staat een totaaloplossing voor een gestructureerde en procesmatige realisatie van glasvezelnetwerken te bieden. Ook het installeren van verdeelpunten (PoP ruimtes) wordt door ons verzorgd.
 • Fiber to the office Wij realiseren glasvezelnetwerken voor de zakelijke omgeving. Daarbij staan ononderbroken bedrijfsprocessen en Return on Investment voorop. Glasvezel biedt uw bedrijfsomgeving een eindeloze bandbreedte met lagere kosten, meer capaciteit en vereenvoudigd ICT-beheer.Services
 • Actieve fiber monitoring
  Met BAM Fibermonitoring meten wij de netwerkinfrastructuur continu en dat geeft altijd en overal inzicht in het netwerk.
 • Telematica
  Wij leveren en installeren databekabeling voor zowel nieuwbouwprojecten als binnen bestaande kantooromgevingen, publieke ruimtes en productieomgevingen. Ook de uitbreiding van netwerken of de verhuizing van werkplekken behoren tot onze dagelijkse activiteiten.
 • Services
  Beheer en onderhoud van netwerkinfrastructuren is één van de specialismen van BAM Telecom. Wij beschikken over een 24/7 bereikbare meldkamer en voldoende capaciteit om calamiteiten snel en adequaat het hoofd te kunnen bieden.

Contact