Duurzame samenwerking met Flora Holland

Beschikbare infrastructuur. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Dan moet je elkaar door en door kennen.

Nederland staat wereldwijd bekent om haar bloemen. Zelfs de paus bedankt ons land jaarlijks voor het opfleuren van het Sint Pietersplein tijdens zijn paastoespraak. Achter deze fleurige bloemen gaat een gigantische branche schuil om een van Nederlands belangrijkste exportproduct waar ook ter wereld te krijgen. Met 12,1 miljard verhandelde bloemen is Royal Flora Holland goed voor 90% van de bloemenhandel in Nederland en mag het zich het grootste veilinghuis ter wereld noemen.

Je kunt je met deze aantallen voorstellen dat het op de locaties van Flora Holland een komen en gaan is van vrachtwagens vol bloemen. De klok rond. Alle bloemen moeten op tijd aan komen. Bij de veiling voor de verkoop, maar ook op het vliegveld om naar de plaats van bestemming te vliegen. Er is Flora Holland daarom alles aan gelegen om bereikbaarheid op haar locaties te garanderen.

Betrouwbare infrastructuur
Sinds 2010 voeren wij het onderhoud uit aan de infrastructuur van de grootste veiling ter wereld. De veiling van Flora Holland in Aalsmeer. Ron Hogeveen, projectleider bij BAM Infra en met zijn team verantwoordelijk voor het onderhoud: 'Alles is erop gericht dat de bloemen snel van A naar B kunnen. Flora Holland moet kunnen vertrouwen op hun infrastructuur. En als er onderhoud nodig is aan de wegen, het asfalt, de vloeren van de veilinghallen of de riolering dan mag het hun processen niet in de weg zitten.'

Betrouwbare partner
Ron vervolgt: 'Het is belangrijk om te weten wat Flora Holland nodig heeft en wat ze verwachten. Je bouwt daarom aan een duurzame relatie. Doordat je als bouwbedrijf al bijna tien jaar aanwezig bent op deze locatie ken je de mensen en zij kennen jou. En je kent de infrastructuur door en door. Wij hebben vanuit onze kennis ook een adviserende taak richting Flora Holland. Je ontzorgt hen op dit vlak en zorgt voor continuïteit in de operatie. In die van hen en in die van ons.'

Dichtbij de klant
Wij zitten voor Flora Holland letterlijk om de hoek. Met een keet op een opslagterrein aan de rand van het immense complex. En onze mensen zijn continu te vinden op het terrein van de veiling. Dat kweekt vertrouwen en is een goede voedingsbodem voor een duurzame realtie.