Veiligheid

Veiligheid staat bij BAM Infra altijd op nr.1! Het komt vóór planning of winst. Vóór alles wat je maar kunt bedenken. Na een dag hard werken willen we met z’n allen weer veilig naar huis. Daar zijn we met elkaar verantwoordelijk voor. Op de bouwplaats, onderweg en op kantoor.

Onze Veiligheidsbeweging
Binnen BAM Infra bekijken we continu hoe we een nóg veiligere werkomgeving kunnen creëren. Dit doen we vanuit een kraakhelder Veiligheidsfundament: Iedereen weer veilig thuis! Dit fundament is samen met zo’n 600 BAM Infra-medewerkers tot stand gekomen. Vanuit hun rol als ambassadeur zorgen zij ervoor dat iedereen zich bewust is van het belang van veiligheid én dat iedereen op een zo veilig mogelijke manier werkt.

Veiligheid is van ons allemaal
Met onze Veiligheidsbeweging wijzen wij iedereen op bovenstaande gedeelde verantwoordelijkheid. De 3.600 medewerkers van BAM Infra , maar ook onze ketenpartners, zoals zzp’ers, onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers. Wij spreken elkaar aan om actie te ondernemen als een situatie onveilig is. Om incidenten te melden, zodat we ervan kunnen leren. En om actief mee te helpen gevaarlijke situaties te voorkomen.