Duurzaam bouwen

BAM Infra Nederland bouwt al meer dan 150 jaar mee aan de infrastructuur van Nederland. We bouwen aan de weg van nu en voor de generatie na ons. We bouwen aan duurzaamheid en zetten ons voor de volle 100 procent in voor een bereikbaar, veilig en aantrekkelijk, Nederland.

Duurzaam Bouwen voor een mooier Nederland

 

 

Meer weten over onze duurzame familie

Wat een kunstwerk! Duurzaam gebouwd voor gemeente Nijmegen. Voor een betere bereikbaarheid en spreiding van het verkeer in Nijmegen. Met de verlichting aan transformeert de brug in een kunstwerk. Waar dagelijks een indrukwekkende wandeling als eerbetoon plaatsvindt. 

Het water in! Met onze ecoloog Tijl Essens. En zien hoe het krioelt van de vissen. En wemelt van de planten. Tussen onze Xstream blokken in de IJssel. Met flexibele kribben houden we de rivier op z’n plaats. En geven we ruimte aan biodiversiteit. 

Fietsend. Wandelend. Varend. Surfend. Hoe aanschouw jij de Groote Wielen brug in Gemeente 's-Hertogenbosch het liefst? Niet alleen een architectonisch hoogstandje. Ook nog eens volop duurzaam gebouwd. 

Tijd voor een BAMmetje met……Karst Jan Karsten. Op ons project bij Alco Energy in Rotterdam. Waar we duurzaam bouwen met onze elektrische funderingsmachine. En daarmee de stikstofemissies drastisch omlaag brengen. Samen met Engicon nv (Geldof). Zo bieden wij hier dé oplossing voor het verkrijgen van de bouwvergunning.

✔️ duurzame asfaltmengsels ✔️emissieloos materieel  ✔️ voorspellend onderhoud. We voeren 4 jaar lang het asfaltonderhoud uit in Gemeente Roosendaal. Waarbij we de levensduur van de belangrijkste wegen in de stad en omliggende dorpen verlengen. Zo borgen we de veiligheid van weggebruikers.