Wethouder Haan opent nieuwe vestiging HABO GWW in Zoetermeer

16 maart 2012 18:57 - HABO GWW bv

Zoetermeer, 16 maart 2012 – De Zoetermeerse wethouder van werk, inkomen en welzijn Edo Haan, heeft donderdag 15 maart op het bedrijventerrein Lansinghage in Zoetermeer de nieuwe vestiging van HABO GWW bv geopend. Aan de Heliumstraat 152 beschikt de onderneming over een ruim en goed geoutilleerd bedrijfspand met een moderne werkplaats.

Aansluitend aan de officiële opening heeft wethouder Haan namens HABO GWW het eerste arbeidscontract voortvloeiend uit het project Werktop 2012 uitgereikt. Werktop 2012 is een Zoetermeers initiatief, waarbij publieke en private partijen samenwerken om mensen die nu aan de zijlijn staan weer uitzicht te bieden op een baan. HABO GWW is benoemd tot eerste ambassadeur van Werktop 2012, bedoeld om het Zoetermeerse bedrijfsleven te enthousiasmeren hieraan actief bij te dragen.

Vanaf links: Jan Dijkshoorn (HABO GWW), wethouder Edo Haan,
Donny van der Zijden (eerste medewerker met een arbeidscontract Werktop 2012)
en directeur Ronald Baptiste.

HABO GWW is als gespecialiseerd aannemersbedrijf op vele markten actief, waaronder de wegenbouw en rioleringswerken. De onderneming beschikt over ruime kennis en ervaring op het gebied van betonwerken en rioleringwerken, machinale (her)bestrating, natuursteenbestrating en groenvoorzieningen. De onderneming, met de hoofdvestiging in Den Haag, werkt al enige jaren voor de gemeente Zoetermeer. Om de band met de stad verder te versterken is besloten tot de opening van een vestiging ter plaatse.

In 2011 ontving HABO GWW van FNV Bouw de Gouden Straatsteen voor de wijze waarop de onderneming middels mechanisch (her-) bestraten de inzet van zij-instromers en de verbetering van de arbeidsomstandigheden van de straatmakers bevordert.

Nadere informatie: R.J. Baptiste, (070) 315 60 66.