Intratuin ’s-Gravenzande zet BAM Wegen Regio West in de bloemetjes

20 september 2013 20:26 - BAM Infra bv

(Nieuwsbericht Westlandse Courant) Den Haag, 20 september 2013 – Om de mannen van BAM Wegen Regio West te bedanken voor hun werk, hebben dames van Intratuin ’s-Gravenzande hen op 11 september in de bloementjes gezet.

Na anderhalf jaar van wegopbrekingen en omleidingen is de weg weer open. Om dit te vieren, houdt Intratuin ’s-Gravenzande zaterdag 21 en zondag 22 september het ‘Welkom Thuis’-Weekend.

Vanaf maart vorig jaar hebben wegwerkzaamheden aan de provinciale weg tussen Hoek van Holland en Poeldijk voor veel hinder gezorgd. Eerst op het traject Hoel van Holland – ’s-Gravenzande en vervolgens was het traject Poeldijk – Monster – ’s-Gravenzande aan de beurt. Aan het einde van vorige week legde BAM Wegen Regio West, aan wie de werkzaamheden zijn uitbesteed, de laatste hand aan de asfalteringswerkzaamheden. Ook Intratuin ’s-Gravenzande is blij dat de werkzaamheden afgerond zijn, het bedrijf heeft veel klanten in deze regio.

Bloemetje

Voor Intratuin ’s-Gravenzande was het einde van de werkzaamheden reden om de mannen van de werkploeg van BAM Wegen Regio West hiervoor en voor hun harde werken te bedanken en hen in de bloemetjes te zetten. De dames van de Intratuin trokken veel bekijks toen zij met hun armen vol met boeketten richting de asfaltmachine liepen. De mannen konden het gebaar echter wel waarderen.