Hardt Hyperloop presenteert enorme technologische stap voorwaarts

27 juni 2019 15:03

Een volledig hyperloop systeem, inclusief wissel-technologie. Baanbrekende stappen in de ontwikkeling van hét alternatief voor korteafstandsvluchten. Hardt Hyperloop presenteerde deze technologische vooruitgang op 27 juni 2019 aan de wereld.

Het is het eerste complete Hyperloop systeem in Europa met alle kernelementen, inclusief dus de wissel-technologie. Door deze technologie zijn hyperloopvoertuigen in staat van “spoor” te wisselen zonder snelheid te verliezen.

“Na twee jaar onderzoek en hard werken zijn wij de eerste in Europa die een compleet functionerend hyperloop systeem hebben ontwikkeld. De wissel-technologie stelt ons in de nabije toekomst staat een hyperloopnetwerk te bouwen”,
aldus Mars Geuze, CCO bij Hardt Hyperloop.

BAM trotse partner

Als trotse partner van het Hyperloopproject feliciteert BAM Infra Hardt Hyperloop met het bereiken van deze historische mijlpaal.

Maarten van Raaij, directeur BAM Infra Rail:
“Wij willen als bouwer een positieve impact hebben op mensen en op de natuur. Wij zien de hyperloop als volgende stap in het verduurzamen van het vervoer. We zijn dan ook trots dat Hardt deze stap heeft kunnen maken.”

Lees hier het volledige persbericht van Hardt Hyperloop.