Feestelijke opening Carnisserpark tijdens GreensParade

26 september 2013 20:12 - BAM Infra bv

BAM Wegen heeft in opdracht van OMMIJ een geluidswal geplaatst van 2,5 kilometer lang aan de A15 ter hoogte van Barendrecht. De geluidswal is recent in zijn geheel opgeleverd. Op deze geluidswal tussen Carnisselande en de A15 is het veelzijdige Carnisserpark ontwikkeld, met een uniek uitzicht over Carnisselande, de A15 en Rotterdam. Zaterdag 28 september wordt  het park officieel geopend.

Veelzijdig park

Het park is maar liefst 2,5 kilometer lang en heeft een oppervlakte van 25 hectare. De hoogte varieert tussen de 11 en 14 meter. In de geluidswal is zo’n 2,4 miljoen ton bouwstoffen verwerkt, wat afkomstig is van diverse projecten uit Zuid-Holland. De aanleg van de geluidswal en het park heeft circa 13 jaar in beslag genomen. De gemeente wil graag laten zien hoe veelzijdig het Carnisserpark is. Daarom organiseren zij de opening tijdens de bruisende GreensParade. Dit festival is een initiatief ter promotie van groente en fruit, gezond eten en een duurzame levensstijl. Het werd vorig jaar voor het eerst gehouden en trok maar liefst 5.000 bezoekers.

Rond 11.00 uur zal wethouder Bas Nootenboom het park officieel openen tijdens het bruisende festival GreensParade. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is er van alles te beleven voor jong en oud..Meer informatie over de GreensParade vindt u op www.greensparade.nl.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Bart Hogenbosch, BAM Wegen bv, 030 287 69 54