De overgang naar e-mobiliteit

17 maart 2021 10:35

BAM Energie & Water en Collectric werken samen aan meer laadcapaciteit voor elektrische auto’s. Wij helpen ontwikkelaars, vastgoedeigenaren en – beheerders om EV-rijders toegang te bieden tot laadstations. Dit doen wij door realisatie, financiering en exploitatie van complete EV-laadvoorzieningen.

 

Toekomstbestendige laadinfrastructuur

In Nederland reden er begin 2021 ruim 275.000 elektrische auto’s. Dat is een stijging van 75.000 ten opzichte van 2020. EV-rijders willen laden waar de auto geparkeerd staat. Daardoor is er een explosieve groei van de vraag naar laadstations op parkeerterreinen bij kantoren en appartementengebouwen. Omdat het aantal EV’s de komende jaren alleen maar zal toenemen is er behoefte aan een structurele oplossing. BAM en Collectric spelen in op deze vraag door een compleet dienstenpakket aan te bieden dat toegang tot voldoende laadstations garandeert. Zo worden vastgoedeigenaren en -beheerders ontzorgt bij het bieden van deze veel gevraagde voorziening.

 

Whitepaper ‘de transitie naar e-mobiliteit’

Mogen wij jou ook helpen op weg naar toekomstbestendige laadinfrastructuur. Vul het formulier in om onze whitepaper ‘de transitie naar e-mobiliteit’ te ontvangen over de gevolgen van e-mobiliteit voor de vastgoed sector en onze aanpak.

 

Ik wil graag de whitepaper ontvangen