Databekabeling voor Luchtverkeersleiding Nederland

23 maart 2016 07:04

BAM Infra Telecom is medio maart gestart met de aanleg van een nieuwe communicatie infrastructuur voor Luchtverkeersleiding Nederland. De opdracht omvat het leveren, monteren en bedrijfsvaardig opleveren van de datacommunicatie verbindingen, zowel koper als glasvezel. 

De werkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van de herinrichting ‘operationele zaal Luchtverkeersleiding Nederland’. Het betreft zowel een uitbreiding van de huidige databekabeling als mutaties aan de communicatie infrastructuur. Het project wordt in oktober/november 2016 opgeleverd.

De werkzaamheden vinden plaats in de volledig operationele omgeving waarin het dynamische luchtverkeer binnen onze landsgrenzen wordt geleid. De samenwerking met de verschillende teams van installatiemedewerkers van de andere disciplines en de medewerkers van de Luchtverkeersleiding is hierbij van groot belang. Dat deze werkzaamheden veilig en in één keer goed dienen te worden uitgevoerd is vanzelfsprekend. 
Een mooie en enerverende opdracht in een gecontroleerde dynamische omgeving: hier voelen de installatiespecialisten van BAM Infra Telecom zich als een vis in het water, of beter gezegd ‘als een vogel in de lucht’.