BAM Infra ondertekent Green Deal ZES: Zero Emissie Stadslogistiek

21 juni 2019 10:37

Samen met 50 publieke en private partijen hebben wij de Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek ondertekend van de Metropoolregio Amsterdam. Hiermee onderstrepen wij het initiatief om schadelijke emissies (CO2, NOx en fijnstof) in de regio in 2025 te reduceren tot nul. Daarnaast vormen het terugdringen van het aantal benodigde voertuigen en voertuigkilometers voor de bevoorrading van en werken in steden en het beperken van geluid belangrijke doelen van Green Deal ZES.

Dit initiatief sluit aan bij de duurzaamheidsdoelstellingen van BAM. Wij willen in 2050 een positieve impact hebben op de klimaatverandering, op natuurlijke bronnen en op mensen. Niet voor niets zeggen wij; ‘Building the present, creating the future’.

Wouter de Loos, directeur verwerving bij BAM Infra: “Wij willen er alles aan doen om een positieve impact te hebben op onze omgeving. In dit geval de Metropoolregio Amsterdam. Het mooie van dit initiatief is dat we het niet alleen doen, maar met meer dan 50 partijen uit het publieke en private domein.”

Lees hier het volledige persbericht van Amsterdam Economic Board