Leren en werken in de infra met het BAM Infra Leerbedrijf

Praktische ervaring opdoen tijdens je opleiding. Via het BAM Infra Leerbedrijf ervaren jongeren hoe het is om te werken in de infra terwijl ze tegelijkertijd hun diploma behalen. Bij onze erkende leerbedrijven met leerwerkplekken door heel Nederland.

Op maat gemaakt opleidingstraject voor BOL- en BBL-studenten

Van Wegen en Asfalt, tot Civiel, Verkeerstechnieken, Funderingstechnieken en Rail. Via het leerbedrijf kunnen leerlingen bij BAM Infra aan de slag in verschillende vakgebieden binnen de infrastructuur. De leerwerkplekken bevinden zich door het hele land en zijn er voor zowel BOL- als BBL-studenten.

Leonoor Crocetti, Projectleider BAM Infra Leerbedrijf: “Met ons leerbedrijf willen we leerlingen niet alleen enthousiasmeren voor de mogelijkheden binnen de infra, maar hen vooral ook begeleiden vóór, tijdens én na hun opleiding. De wereld van de infra biedt veel mogelijkheden en het is moeilijk om een keuze te maken als je nog jong bent. Wij gaan samen met de leerling in gesprek om tot een opleidingstraject te komen dat echt bij hem of haar past.”

Iedere leerling koppelen we aan een erkende leermeester. Daarnaast denkt de leerlingbegeleider met de leerlingen mee over schoolopdrachten, geeft hen advies en biedt waar nodig een luisterend oor.

Diverse groep leerlingen steekt de handen al uit de mouwen

Momenteel is er via het leerbedrijf al een grote groep leerlingen bij BAM Infra Nederland aan het werk. Leonoor Crocetti: “Deze groep leerlingen is heel divers, van mbo-niveau 1 tot en met mbo-niveau 4, in allerlei verschillende richtingen. Ongeveer de helft van de leerlingen volgt een leerwerktraject via regionale opleidingsinstituten en de andere helft is direct bij ons in dienst. Dat ligt helemaal aan de wens van de leerling zelf.”

Meer informatie over het BAM Infra Leerbedrijf?

Stuur een e-mail naar vakschoolinfra@bam.com of bekijk onze pagina op www.eenuurvoordetoekomst.nl.

Deel op social media