BAM op de Wereldhavendagen

BAM op de Wereldhavendagen

Bezoekers van de Wereldhavendagen werden dit jaar verrast door een BAM-stand. Voor de eerste keer waren wij één van de deelnemers van het driedaagse, grootschalige publiekseventement in Rotterdam.

 

Onze bijdrage aan een schonere en duurzame haven

Als meest duurzame bouwer van Nederland lieten we tijdens het driedaagse Rotterdamse evenement zien hoe wij ons inzetten voor een schonere en duurzame haven. En welke stappen we zetten richting de emissieloze bouwplaats. Onze groen-oranje duurzame machines en keet op zonnepanelen pronkten in de zon op de Holland Amerikakade in Rotterdam. Van een elektrische wals en hybride sondeertruck tot aan een primeur: de asfaltspreidmachine met waterstofverbrandingsmotor.

Van alles te zien, te doen én te leren

Er was vermaak voor jong en oud. Met een speurtocht langs verschillende onderdelen leerden we kinderen van alles over BAM. Naast iedere machine stonden informatiezuilen over de verschillende bouwmachines. En konden ze het gesprek aangaan met een enthousiaste BAM-medewerker. Ook mochten ze in de machines zitten. De allerkleinsten bouwden zandkastelen op de zandberg. Tijdens de MATCH carrièredag op vrijdag brachten we studenten bij welke duurzame bijdrage BAM levert aan een mooier Nederland.

Deel op social media