Woon-werk kilometers makkelijk registreren met Bike Assistent app

Woon-werk kilometers makkelijk registreren met Bike Assistent app

Om fietsen naar het werk te stimuleren, verbeteren we vanuit goinGDutch fietsroutes en zorgen we voor aanvullende faciliteiten. Denk aan omkleedruimtes, oplaadpunten en het uitlenen van e-bikes en training voor de ervaren en minder ervaren fietser. Nu is er de Bike Assistent app die zowel werknemers als werkgevers voordelen en gemak biedt.

De Bike Assistent is een nieuwe faciliteit. In de unieke app registreren medewerkers met één druk op de knop de kilometers van hun woon-werkactiviteit. Werkgevers krijgen aan het eind van de maand automatisch door hoeveel woon-werk activiteiten er per medewerker zijn geregistreerd.

Fietsen is volwaardig alternatief woon-werkverkeer

We zien fietsen als een belangrijk onderdeel van de oplossing voor de vraagstukken over mobiliteit, vitaliteit, duurzaamheid en leefbaarheid. Daarom zetten wij ons in om van de fiets een minimaal gelijkwaardige vervoersmodaliteit te maken voor woon-werkverkeer en binnenstedelijke verplaatsingen, naast de auto en het OV. Met de fiets heb je geen last van vertragingen en reis je zonder of met minimale CO2-uitstoot. Daarbij draagt fietsen ook nog eens bij aan de fysieke en mentale gezond. We zijn ervan overtuigd dat we met technologie de veiligheid van fietsers kunnen vergroten en het fietsen ook aantrekkelijker en leuker kunnen maken. Zodat we meer mensen meer kilometers kunnen laten fietsen.

Over goinGDutch

goinGDutch is een samenwerkingsverband van Schiphol Group, Microsoft, OrangeNXT en BAM Infra Nederland. Samen zetten we ons in voor het realiseren van de ultieme woon-werkverkeer fietservaring. Met interactieve (snel)fietsroutes, de speciaal ontwikkelde app Bike Assistent voor het eenvoudig regelen van de woon-werkverkeervergoeding en het Fietsservicepunt, het moderne tank- en oplaadstation voor fietsers. Op die manier dragen we bij aan het verbeteren van de bereikbaarheid en mobiliteit rondom steden en dragen we bij aan een fittere beroepsbevolking.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht naar info@goingdutch.bike

We helpen je graag verder!

Deel op social media