Ruimte vol mogelijkheden

13 april 2022
Ruimte vol mogelijkheden

Door samenwerken vooruit. Samenwerken met onze opdrachtgevers en partners is een essentieel onderdeel van onze innovatiestrategie. Ook bij onze benadering van Digital Asset Management. Juist met deze strategie kunnen we data, technologie en domeinkennis bundelen en zo het asset management proces versnellen. En dat is niet alleen goed voor ons, maar ook voor onze opdrachtgevers en partners.

Partner in vooruitgang

Met onze opdrachtgevers, andere BAM-bedrijven en partners houden we onze infrastructuur elke dag bereikbaar. Samen gaan we de onderhoudsuitdaging met vertrouwen en succesvol aan. Of het nu gaat om de vooruitgang naar datagedreven onderhoud, waarbij we de allernieuwste technieken inzetten om asset management in de toekomst voorspelbaar te maken. Of de vooruitgang op het gebied van duurzaamheid, waarbij we zorgen dat we de levensduur van assets verlengen. Of de vooruitgang in samenwerken, waarbij we altijd gaan voor co-creatie en een gelijkwaardige relatie. Wij geloven erin dat vooruitgang alleen plaats vindt als je het samen doet. Met onze opdrachtgevers, partners en medewerkers.

 

Kitting Lee, Director Digital Asset Management: ‘Onze reis naar Digital Asset Management doen we zoveel mogelijk in co-creatie. Met de markt en onze opdrachtgevers. Het tempo van de ontwikkelingen is enorm hoog. Het is echt fantastisch om te zien hoe door het samenbrengen van deze disciplines kan leiden tot zo'n ruimte van mogelijkheden.'


Grensverleggend asset management

Het kwaliteitsniveau van onze infrastructuur met alle assets is van groot belang voor iedereen die hier dagelijks gebruik van maakt. Daarom  houden wij de infrastructuur bereikbaar, beschikbaar, veilig en aantrekkelijk. Zo dragen wij bij aan een mooier Nederland. Voor nu én vooral ook in de toekomst. We beheren niet alleen de wegen, viaducten, tunnels, sluizen et cetera. Maar we zetten hierin duurzaamheid voorop en werken datagedreven. Omdat we alles weten over de staat van een weg, tunnel of viaduct weten we steeds beter wanneer onderhoud nodig is en wanneer niet. Zo verleggen we grenzen en gaan we elke dag een stap vooruit. In samenwerking met onze partners.

 

Ben jij klaar voor een gesprek met ons over Digital Asset Management?

 

 

 

 

Deel op social media