BAM treedt toe tot innovatiecentrum voor slimme en duurzame mobiliteit

BAM treedt toe tot innovatiecentrum voor slimme en duurzame mobiliteit

BAM Infra Nederland en Hive.Mobility hebben een overeenkomst getekend, waarmee BAM Infra als strategische partner toetreedt tot het netwerk van Hive.Mobility. Het innovatiecentrum voor slimme en duurzame mobiliteit. Binnen Hive.Mobility werkt een groot netwerk van partners in Noord-Nederland samen aan de transitie naar een duurzamere en slimmere mobiliteit van goederen en personen.

Logische stap

We bouwen al meer dan 150 jaar mee aan de infrastructuur van Nederland. Met een focus op duurzaamheid willen we bijdragen aan een bereikbaar, veilig en aantrekkelijk Nederland. Gertjan Veldkamp, directeur Verwerving Oost bij BAM Infra: 'Wij willen een belangrijke rol spelen in het verder en sneller verduurzamen van de infrasector. Dit kunnen wij niet alleen. Samen met opdrachtgevers en partners realiseren we duurzaamheidsdoelstellingen door het bieden van creatieve en innovatieve oplossingen. Het toetreden tot Hive.Mobility is dan ook een heel logische stap.'

Samenwerking

Binnen Hive.Mobility werken kennis- en onderwijsinstellingen, overheden, bedrijven, ondernemers en non-profitorganisaties samen aan duurzame en slimme mobiliteit. Partners bedenken oplossingen voor de regio vanuit de gedachte dat deze vervolgens breed in Nederland en Europa toe te passen. ‘Met BAM Infra als partner krijgen we nieuwe kennis en extra slagkracht om op het gebied van infrastructuur en slimme mobiliteit te innoveren. Ik ben dan ook verheugd met de commitment van BAM Infra’, aldus Ilse Mensink, programmamanager Hive.Mobility.

Deel op social media