Opnieuw meerjarenovereenkomst getekend met Shell

Opnieuw meerjarenovereenkomst getekend met Shell

Bas de Jonge, Supply Chain Manager North West Europe van Shell Chemicals & Products  en Bram de Mooij, bedrijfsleider bij BAM Infra Nederland ondertekenen de overeenkomst

De komende drie jaar gaan we aan de slag met het vervangen van de bestaande stalen brandwaterleiding op Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam in opdracht van Shell. Hierdoor verbeteren we de veiligheid van Shell in Rotterdam. Als je een meerjarig contract met elkaar aangaat, met de intentie op verlenging, dan mag een officieel tekenmoment niet ontbreken.

Contractueel vastgelegd

Op 15 december tekenden Bram de Mooij, bedrijfsleider bij BAM Infra Nederland en Bas de Jonge, Supply Chain Manager North West Europe van Shell Chemicals & Products de overeenkomst voor het driejarig contract met een mogelijke verlenging van twee jaar. De realisatie van de werkzaamheden is in volle gang. We verwachten rond juni 2025 een flink aantal meters nieuwe brandwaterleiding  op te leveren.

Voortzetting van project uit 2016

Dit project is een voorzetting van eerdere werkzaamheden die wij voor Shell uitvoeren vanaf 2016.

Shell heeft aangegeven dat zij ons als betrouwbare partner zien die efficiënt werkt. We voeren alle civieltechnische werkzaamheden uit die noodzakelijk zijn voor het vervangen van zo’n 2000 tot 2500 meter bestaande stalen brandwaterleiding door een GRE brandwaterleiding.

Veilig werken staat voorop

Bij BAM staat veiligheid op één. BAM heeft jarenlang ervaring met het werken in de petrochemische industrie. Het team is zich bewust van de extra veiligheidsvoorschriften en op de hoogte van de geldende regels.

Opnieuw meerjarenovereenkomst getekend met Shell

Deel op social media