BAM op InfraTech 2023

InfraTech 2023

Van dinsdag 17 januari tot en met vrijdag 20 januari vindt InfraTech plaats. En ook BAM Infra Nederland is er met een stand te vinden in hal 6. Van het verhogen van de attentiewaarde in het verkeer en de oplossing om overbeladen vrachtauto’s te meten tot aan het toetsen van een BIM-ontwerp met een VR-bril. Maak kennis met onze nieuwste innovaties en laat je verrassen.

Presentaties in kennistheater

Kennis delen en inspireren doen we maar wat graag. Daarom geven we tijdens InfraTech drie presentaties in het kennistheater in hal 2.

Het samenwerken van nu | woensdag 18 januari | 11.30 - 12.30 uur

Zonder samenwerking geen project. Het klinkt als vanzelfsprekend, maar dat is het niet. De infrastructuur  zit middenin een belangrijke ontwikkeling die de oplossing van maatschappelijke opgaven en het succes van projecten mede bepaalt. Gedeelde waardecreatie, recht doen aan belangen, een structuur bieden die bijdraagt aan gedrag dat effectief is. Welke rol speelt samenwerking in de context en contracten nu? En hoe pakt BAM Infra Nederland dat aan met klanten, leveranciers en stakeholders? In deze sessie een impressie, stof tot nadenken en het gesprek.

Samen bouwen aan duurzaamheid | woensdag 18 januari | 14.30-15.30 uur

BAM Infra Nederland heeft grote ambities op het gebied van duurzaamheid. Net als onze  opdrachtgevers, ketenpartners en concullega’s. Om deze ambities te bereiken zullen we samen én anders moeten werken. Bijvoorbeeld als het gaat om het reduceren van scope 3 CO2-emissies of het gebruik van niet hernieuwbare grondstoffen. Maar ook het verbeteren van ecosystemen of klimaatadaptatie kunnen we niet alleen. Kom langs om met ons samen te bouwen aan duurzaamheid.

Partnerschappen en standaardisatie in de renovatieopgave | donderdag 19 januari | 14.30 - 15.30 uur

De renovatieopgave voor infrastructuur in Nederland is groot. Veel bruggen, tunnels, sluizen en viaducten zijn gebouwd in de jaren 50 en 60. Door de jaren heen zijn ze intensiever en zwaarder belast. Met ons innovatieve renovatieconcept voor bruggen en viaducten zorgen we samen met SealteQ en Nebest voor: meer inzicht, levensduurverlenging en gestandaardiseerde uitvoering. Meer weten? Kom naar onze presentatie op InfraTech.

Vraag je gratis e-ticket aan

InfraTech vindt plaats van dinsdag 17 t/m vrijdag 20 januari 2023 in Ahoy Rotterdam. Wil je ook InfraTech en onze stand bezoeken? De toegang is gratis. Het is wel verplicht je van tevoren online te registeren. Je ontvangt dan een e-ticket waarmee je de beurs kan bezoeken.

dinsdag 17 januari 

10:00 - 18:00 uur

woensdag 18 januari  

10:00 - 21:00 uur

donderdag 19 januari 

10:00 - 18:00 uur

vrijdag 20 januari 

10:00 - 16:00 uur

 

 

Deel op social media