BAM Digital Hackathon 2022

Digitaal bouwen als onderdeel van elke fase onze projecten. Daar zien wij bij BAM toekomst in! Tijdens de BAM Digital Hackathon 2022 in Homestudios in Utrecht zijn vijf teams uitgedaagd om het beste en meest vernieuwende digitale idee uit te werken voor parametrisch ontwerpen, data analyse of geografische analyses.

 

Digitalisering is naast duurzaamheid en industrialisatie speerpunt in de strategie van BAM. Bij BAM willen we digitaal bouwen in elke fase van onze projectlevenscyclus integreren. Om dit te bereiken streven we ernaar om Digital in het DNA van onze medewerkers en projecten te verankeren. Tijdens de BAM Digital hackathon zijn prototypes gebouwd met als doel om de meest kansrijke ontwerpen verder te ontwikkelen voor brede toepassing binnen BAM. 

 

Team Sonderingen werd door de jury tot winnaar gekroond. Een gebruiksvriendelijke applicatie voor het opsporen en analyseren van bestaande sonderingen is HET winnende idee. Gefeliciteerd Mark van der Kloet, Enrique García, Tom Diks en Marcel Slootweg!

 

Speciale dank aan: MT-sponsor Digital Mario Broos, organisator Dirk van der Ploeg, juryleden Eric Moleman (BAM Bouw en Techniek), Kitting Lee (BAM Infra) en Miranda Tjiang (Transformation Office/Digital).

Deel op social media