Start bouw elektrische Woltman 90DR-e

Start bouw elektrische Woltman 90DR-e

Dirk Smulders, CEO Dieseko Group BV en Carla Rodenburg, Directeur BAM Infra Nederland

In 2022 breiden we ons materieelpark nog verder duurzaam uit. En ditmaal gaat het niet om zomaar een uitbreiding, maar een Woltman 90DR-e van 105 ton en opgebouwd zo’n 36 meter hoog, tien meter lang en vijf meter breed die we voorzien van een accu van maar liefst één megawattuur. Naar verwachting kunnen we deze funderingsmachine al dit jaar inzetten op onze projecten.

Elektrische uitdaging

Nog nooit is er zo’n grote funderingsmachine met elektrische aandrijving gebouwd. De Woltman 90DR-e boort tot bijna 33 meter lange palen in de grond. En kan door haar multi-inzetbaarheid ook palen heien en damwanden intrillen. Samen met Woltman, onderdeel van de Dieseko Group, gaan we de duurzame uitdaging aan om dit binnen een jaar dit voor elkaar te krijgen.

Duurzaamheid bij BAM Infra Nederland

Continu kijken we naar mogelijkheden voor een positieve milieu-impact op en in onze omgeving. Zodat we de aarde door kunnen geven aan toekomstige generaties. Samen met opdrachtgevers en partners realiseren we onze duurzaamheidsdoelstellingen door creatieve en innovatieve oplossingen te bieden.

Woltman 90DR

Woltman 90DR

Deel op social media