ADAPT Geleiderail wint Dutch Applied AI Award 2021

5 november 2021
ADAPT Geleiderail wint Dutch Applied AI Award 2021

ADAPT Geleiderail draagt bij aan een veiliger Nederland, zet een nieuwe norm voor onderhoud neer en zorgt voor effectief asset management. Wij zijn blijkbaar niet de enigen die dat vinden. Daarom is dit jaar de Dutch Applied AI Award 2021 voor ADAPT Geleiderail.

Op 3 november heeft Computable voor de zestiende keer de winnaars van de Computable Awards 2021 bekend gemaakt. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers en een jury in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Eén van deze awards is de Dutch Applied AI Award. Onze oplossing ADAPT Geleiderail van BAM Infra Asset Management is samen met BAM Infra Verkeerstechniek en Sobolt dit jaar de ‘lucky winner’ van deze award. Volgens de jury is ADAPT Geleiderail een uitstekende toepassing van AI.

 

Kitting Lee, Director Digital Asset Management: ‘Uniek, uitstekend toepasbaar en lost een duidelijk probleem op! Aldus het jury-oordeel. Verkozen uit vijftig inzendingen won onze oplossing ADAPT Geleiderail deze prijs. Ik ben enorm trots op alle collega’s die keihard hebben gewerkt aan het succes van ADAPT Geleiderail. Dit is te danken aan hun toewijding en harde werk! Het winnen van deze award is een hele mooie beloning en erkenning door de markt van onze ingeslagen weg naar Digital Asset Management!’

 

Van links naar rechts: Jolien Heijnen (Business Consultant), Tycho van der Scheer (Business Consultant), Nanda Piersma (Scientific Director bij HvA Expertise Center for Applied Artificial Intelligence en voorzitter vakjury voor de Dutch Applied Ai awards, Paul Brincker (Digital Accellerator) en Kitting Lee (Director Digital Asset Management)

 

Benieuwd naar de uitslag van alle Computable Awards van 2021

 

Met ADAPT Geleiderail zijn we ook verschenen in de podcast van De Dataloog | De Nederlandstalige podcast over data en AI, deze is te beluisteren via Spotify

Deel op social media