Met twee projecten bovenaan de ranglijst van Bewuste Bouwers!

Met twee projecten bovenaan de ranglijst van Bewuste Bouwers!

Onze projecten HOV in ’t Gooi en Rotterdamsebaan zijn de Best Presterende Bouwprojecten in 2020!

Gisteren maakte Bewuste Bouwers de Best Presterende Bouwprojecten van 2020 bekend. Zij hebben de projecten met de hoogste auditcijfers in het zonnetje gezet. Ons project HOV in ‘Gooi eindigde op de eerste plaats als best presterende uit maar liefst 276 uitgevoerde audits in 2020. Op de tweede plaats eindigde ons project de Rotterdamsebaan. Onze trotse collega’s Clementine Roest (omgevingsmanager) en Ruben Favié (projectmanager) namen de Bewuste Bouwers wisseltrofee in ontvangst namens het projectteam van HOV in ’t Gooi. Op de Rotterdamsebaan nam Erik-Jan Mann het certificaat voor de tweede plaats trots in ontvangst.

Letterlijk bouwen in voortuinen

Met de hoogste auditscore, een 9,5, is ons project HOV in ‘t Gooi de terechte winnaar. Het project scoort op de pijler Omgeving zeer hoog. Op deze locatie bouwen we letterlijk in de voortuinen van de omwonenden. Bouwhinder beperken we maximaal door omwonenden tegemoet te komen en te betrekken. De zichtbaarheid van het projectteam in de omgeving en de samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen maken het verschil. Dit resulteert in een hoge waardering.

 

Clementine: ‘Bouwen op een schoenveter, letterlijk bij mensen in hun voortuin en dan de best presterende Bewuste Bouwer van Nederland worden! Onze samenwerking in het gehele team is een grote succesfactor en dan bedoel ik ook echt van gemeente Hilversum, timmerman, provincie Noord-Holland, uitvoerder, communicatie-adviseur, werkvoorbereider, ProRail, BLVC-coördinator, veiligheidskundige, bouwmanager, verkeersregelaar, servicepunt NH, lasser, gastvrouw informatiepunt en iedereen die ik nog vergeet. Het meest belangrijke is onze menselijke maat. We zijn zichtbaar, aanspreekbaar en staan open voor verbeteringen en dat merk je meteen.’

Nieuwe entree voor Den Haag

Op de tweede plek is ons project de Rotterdamsebaan geëindigd met een score van 9,4.  Het project scoort op alle pijlers ‘boven de norm’. Naast een hoge score op het onderdeel Omgeving scoorde het project ook hoog op de pijlers Veilig, Vakmensen en Milieu.  

 

Erik-Jan: ‘Ik ben supertrots op dit project. We hebben in een zeer diverse omgeving een nieuwe entree voor de stad Den Haag gerealiseerd. Op 5 februari vindt de feestelijke digitale openingshandeling plaats en op 12 februari gaat de tunnel open voor verkeer.’

 

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers wil de bouwwereld een impuls geven. Het instrument dat ze hiervoor gebruiken is de Bewuste Bouwers gedragscode, bestaande uit vijf pijlers: Omgeving, Veilig, Vakmensen, Milieu en Verzorgd. Met de gedragscode dragen ze bij aan de professionalisering van de bouwsector op het raakvlak van de bouwplaats en haar omgeving.

Lees het nieuwsbericht van Bewuste Bouwers.

 

Deel op social media