Directiebenoeming bij BAM Infra Nederland

8 juli 2020
Directiebenoeming bij BAM Infra Nederland

De raad van bestuur van Koninklijke BAM Groep nv heeft ir. C. (Carla) Rodenburg-Verschuur, MBA per 1 oktober 2020 benoemd tot directievoorzitter van BAM Infra Nederland bv. Momenteel maakt mevrouw Rodenburg - als Vice President Europe  - deel uit van het Group managementteam van technisch dienstverlener Stork, een Fluor-onderneming.

Carla Rodenburg (1972) volgt ir. P.G.F. (Erik) Staps op, die deze positie ad interim heeft vervuld. De raad van bestuur is Erik Staps bijzonder erkentelijk voor zijn inzet in de achterliggende periode.

Na haar studie Elektrotechniek aan de Technische Universiteit Delft was mevrouw Rodenburg werkzaam als strategisch consultant en vervolgens bij KPNQwest en Shell, onder meer op het gebied van general management en business development.

De directie van BAM Infra Nederland zal per 1 oktober 2020 worden gevormd door ir. C. (Carla) Rodenburg-Verschuur (voorzitter) en drs. J.A. (Joost) van Galen, RA (financieel directeur).

Meer informatie

Deel op social media