BAM Speciale Technieken wordt BAM Infra Funderingstechnieken

2 januari 2018
BAM Speciale Technieken wordt BAM Infra Funderingstechnieken

BAM Infra Speciale Technieken, een bedrijfsonderdeel van BAM Infra Nederland bv, heet per 1 januari 2018 BAM Infra Funderingstechnieken. BAM Infra Funderingstechnieken is binnen de Koninklijke BAM Groep dé specialist op het gebied van duurzame, innovatieve funderingsoplossingen voor infra-, water-, utiliteits- en industriebouw. Op basis van onze specialistische kennis en jarenlange ervaring worden we in een vroegtijdig stadium betrokken bij funderingsvraagstukken. BAM Infra Funderingstechnieken staat voor betrouwbaar advies en een gedegen uitvoering van projecten.

Stevig fundament is begin van sterk eindproduct

BAM Infra Funderingstechnieken werkt met een enthousiast team van engineers en uitvoerend deskundigen aan projecten zoals Rotterdamsebaan en Stationsgebied Driebergen-Zeist. Daarnaast realiseren we funderingsprojecten voor de industriebouw en woningbouwmarkt. Ons materieelpark bestaat uit zwaar funderingsmaterieel en drijvende kranen en dankzij de strategische ligging van onze werf met onderhoudswerkplaats aan het IJ in Amsterdam is transport over land en over water mogelijk.

Sietsche Eppinga, manager BAM Infra Funderingstechnieken: ‘De reden dat we hebben gekozen voor een andere naam is dat we de afgelopen periode zijn gegroeid van onderaannemer tot kennispartner, met in huis vakmanschap en materieel voor het uitvoeren van innovatieve funderingstechnieken. Met deze nieuwe naam kunnen we ons nog duidelijker positioneren in de markt als funderingsspecialist.’

Meer informatie over BAM Infra Funderingstechnieken vind je hier

Deel op social media