Tee up for wishes in de krant

ALPHEN A/D RIJN - Op vrijdag 24 mei a.s. organiseert BAM Infra Telecom een golfdag ten behoeve van Stichting Make-A-Wish Nederland op Golfclub Zeegersloot in Alphen aan de Rijn. Relaties, collega’s en vrienden gaan de baan in of nemen deel aan de clinic. En dit alles voor het goede doel. ‘Liefste wensen vervullen van ernstig zieke kinderen, wie wil daar nou niet aan bijdragen?’ 

Sportieve activiteiten niet voor iedereen vanzelfsprekend Golfclub Zeegersloot en haar leden zijn zich er bijzonder van bewust dat het genieten van sportieve activiteiten in de buitenlucht in een mooie natuurlijke omgeving niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Make-A-Wish Nederland vervult wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende, ziekte. Zo maakt zij zich ook sterk voor kinderen voor wie de mogelijkheid om te sporten beperkt of er soms helemaal niet is. MakeA-Wish biedt kinderen hun once in a lifetime wens te realiseren. Gedurende de wensdag wordt zo goed als mogelijk geprobeerd om het kind voor even weer echt kind te laten zijn. Ook ouders en broertjes en/of zusjes genieten van een wensdag. Aan iedereen wordt gedacht. 

BAM Infra Telecom uit Zwammerdam probeert met hun ‘Tee up for wishes’- initiatief zoveel mogelijk geld in te zamelen om liefste kinderwensen te vervullen. Golfclub Zeegersloot en Restaurant De Zeeger vinden dat een heel mooie gelegenheid om maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Daarom is de golfclub hoofdsponsor van dit evenement op 24 mei op haar golfbaan. 

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Wil jij meedoen? Mail dan snel op karen@hogenbirk.support en wie weet loop jij 24 mei een baan ten behoeve van Make-AWish Nederland. Telecom for Make-A-Wish Medewerkers van BAM Infra Telecom zetten zich gedurende een jaar in voor Make-A-Wish. Doel van dit programma is zowel de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers verhogen als de maatschappelijke betrokkenheid vergroten. Zo hield Telecom eind vorig jaar een business challenge. In totaal werden op 1 dag maar liefst 9 liefste wensen van kinderen georganiseerd. Onder begeleiding van vrijwilligers van de stichting werd de wensdag van A tot Z uitgezet en werden de benodigde gelden geworven. Meer informatie over het programma ‘Telecom for Make-A-Wish’ vind je op https://www.baminfra.nl/make-awish. Daar kan je ook via ‘ik wil doneren’ een vrijwillige bijdrage doen aan dit project. Alle donaties komen rechtstreeks ten goede van Make-A-Wish Nederland.