Surfclinic

De eerste gezamenlijke actie in het kader van Make-A-Wish is een feit. Een zeer geslaagde dag met “indian summer” weer, activiteit op het water, lekker eten, gezellige mensen en een mooi bedrag voor Make-A-Wish. 

Gezamenlijk hebben we een bedrag van ruim € 1500 voor Make-A-Wish bij elkaar gesurft!

Zaterdag 6 oktober verzamelde een groep enthousiastelingen zich op Strand Horst bij Surfclub Telstar. Jong en oud, collega’s maar ook familie en vrienden van collega’s deden mee aan de surfclinic. Iedereen kreeg een surfplank, surfpak en schoenen te leen.

Na uitleg van de basisbeginselen op de kant waagde de groep zich eraan om de theorie in de praktijk te brengen. Ze brachten de plank naar het water, bevestigden zelf het zeil op de plank en vertrokken het water op.

Dolenthousiast kwamen de deelnemers weer terug. Er zijn zelfs deelnemers die direct zeiden ‘dit ga ik vaker doen!’. Maar de hoogste eer kwam Dominique Nijenhuis toe. Zij won als grootste surftalent een gratis surf les bij Telstar Surfclub,   

Na de prijsuitreiking volgde een supergezellige BBQ en werden nieuwe acties in het kader van Make-A-Wish al stiekem gedeeld.

Iedereen veel dank voor jullie komst! Tevens ook dank aan alle sponsors; er waren ook mensen die niet konden deelnemen aan de surfclinic maar mij wel per gesurfte kilometer of een vast bedrag hebben gesponsord. Ook aan jullie veel dank want hierdoor hebben we een mooi bedrag aan Make-A-Wish kunnen storten.

Joost Chantrel