Roadshow

Beste collega’s, 

De eerste drie weken van september 2018 staan in het teken van de roadshow ‘Telecom for Make-A-Wish’. Super dat we via een toolbox meeting alle collega’s op de hoogte kunnen stellen van ‘De Wens van Telecom’.

Hoe mooi is het dat we ons gezamenlijk in kunnen zetten voor een goed doel, dat zo dichtbij is? Iedereen heeft kinderen in zijn omgeving. Misschien heb je ze zelf, of heb je kleinkinderen. Of de kinderen van je buren, vrienden of broer of zus. Een kind is zo dichtbij.

Voor kinderen die ernstig ziek zijn zetten we ons tot aan de bouwvak 2019 in om hun liefste wens in vervulling te laten gaan. We zorgen ervoor dat deze kinderen voor 1 dag een onbezorgde dag hebben. Ze vergeten voor even die rotziekte en genieten met hun gezin van een mooie dag georganiseerd door Make-A-Wish.

Tijdens de Business Challenge kunnen we zelf ervaren hoe het is om zo’n liefste wens te organiseren. Er komt een hoop bij kijken en ik vind het super om dat met elkaar te kunnen bewerkstelligen.

Wil jij ook mee doen aan de Business Challenge? Geef je dan zo snel mogelijk op bij je projectmanager. Ik kijk ernaar uit om 22 november a.s. met jullie samen aan de slag te gaan.

Heb je vragen naar aanleiding van de roadshow of heb je hulp nodig bij het organiseren van een actie? Schroom niet en bel of mail Karen Hogenbirk op 06-51 84 66 28 of telecomformakeawish@hogenbirk.support

We gaan er samen wat moois van maken!

Jeroen Wijnen