Make-A-Wish BBQ lunch

Op donderdag 18 oktober ’18 hebben wij, als team Gerard, een ludieke actie opgezet voor stichting Make-A-Wish. Jaap de Water, Jancko Bakelaar en Jordi Schmitz hebben een Make-A-Wish BBQ lunch georganiseerd voor het kantoor te Zwammerdam.

Na een korte voorbereiding is er besloten om drie gerechten te serveren tijdens de lunch; een broodje hamburger, een broodje chicken en een vegetarische burger.

Ons doel was om de kostprijs zo laag mogelijk houden, zodat er een groter bedrag richting Make-A-Wish zou gaan. Achteraf kan je concluderen dat dit uitstekend gelukt is!

In eerste instantie hadden we ingezet op een bedrag waarvan minimaal € 2,50 naar het goede doel zou gaan. Als er 30 broodjes verkocht zouden worden zouden wij tevreden zijn. We werden positief verrast want we hebben uiteindelijk 91 broodjes verkocht aan onze collega’s.

Bij activiteiten hoor je weleens de kreet “zonder sponsoren kom je nergens”, dit geldt ook voor deze actie. We hebben drie bedrijven aangeschreven met de vraag ons te sponsoren voor de actie. Twee bedrijven, www.bbq-exclusief.nl en cateringbedrijf C. de Rooij, hebben ons geholpen, waardoor we alle ingrediënten gesponsord hebben gekregen.

BBQ-Exclusief heeft tevens 2 Weber Master Touch BBQ’s beschikbaar gesteld om te veilen en zo de bijdrage voor Make-A-Wish nog hoger te maken. Dit is gelukt met dank aan Johan Remmerswaal en Peter van Dijk.

Terugkijkend op de actie is er een prachtig resultaat neergezet. We hebben met de BBQ lunch een bedrag van € 747,- opgehaald namens team Gerard.

Dit is iets waar we trots op mogen zijn!

Team Gerard

Jaap de Water, Jancko Bakelaar en Jordi Schmitz