Telecomloop

Kan jij een steuntje in de rug gebruiken om meer te bewegen? Loop van ‘Telecom vestiging naar Telecom vestiging’ en zamel tegelijkertijd geld in voor het vervullen van de liefste wens van een ernstig ziek kind.  Zo sla je twee vliegen in 1 klap!

Van Montfoort via Zwammerdam, Amsterdam, Nieuwleusen, Hamminkeln, Viersen, Son en Breugel en Schoten weer terug naar Montfoort. Deze ronde langs alle Telecomvestigingen in Nederland, Duitsland en België is te voet ruim 650 km.

Je kan zelf kiezen of je de afstand tussen een of meer vestigingen of misschien wel de totale afstand wilt afleggen en wilt laten sponsoren. Je kan ook zelf bepalen of je een vast bedrag per afstand af wilt spreken of dat je een bedrag per afgelegde kilometer laat sponsoren. Je kunt de Telecomloop zowel alleen, als in teamverband doen.

Vraag familie, vrienden en collega’s om jou en/of  je team te sponsoren als jullie samen, binnen één dag de afstand tussen Viersen en Son en Breugel afleggen. Of maak het nog gekker en laat je sponsoren om samen met je team, binnen een maand, lopend de afstand tussen alle vestigingen van Telecom af te leggen!

Je kan zelf spelen met de afstand(en) en bedragen. Er zijn mogelijkheden te over en je slaat twee vliegen in 1 klap. Je haalt geld op voor het vervullen van liefste wensen van ernstig zieke kinderen én je bent zelf lekker in beweging.

Wat moet je doen?
Vraag familie, vrienden en collega’s om jou en/of je team te sponsoren. Spreek met je sponsor een van de mogelijkheden af, houdt je kilometers bij en doneer het bedrag dat je bij elkaar loopt door het geld te storten op de actierekening van jouw team.

Afstanden Telecomloop

Montfoort - Zwammerdam 19,6
Zwammerdam - Amsterdam  42,7
Amsterdam - Nieuwleusen 118,0
Nieuwleusen - Hamminkeln 106,0
Hamminkeln - Viersen 66,5
Viersen - Son en Breugel 125,0
Son en Breugel - Schoten 76,3
Schoten - Montfoort 104,0
Totaal 658,1

 

‘LOOP JIJ VOOR MAKE-A-WISH EEN KEER EXTRA HEEN EN WEER NAAR JE AUTO?’