Strooigoed

Voor Sinterklaas is geen wens te gek. Barbiepoppen, spelcomputers, snoepgoed... Hij kan het, als allergrootste wensvervuller, allemaal regelen. Maar de wensen van kinderen met een ernstige, of zelfs levensbedreigende ziekte hebben een diepere waarde. Het vervullen van de allerliefste wens geeft deze ernstig zieke kinderen kracht en energie voor de toekomst. Daarom doet Make-A-Wish Nederland er alles aan om deze allerliefste wensen te vervullen. Jij kan hier aan bijdragen en de strooigoedactie steunen.

Make-A-Wish strooigoed actie 
Je kan Make-A-Wish Nederland steunen door zakjes kruidnoten te (ver)kopen. Een leuke activiteit tijdens de Sinterklaasperiode. Een periode waar kinderwensen centraal staan. Wat is er dus mooier dan rondom Sinterklaas te helpen met het waarmaken van liefste wensen van ernstig zieke kinderen?

De kruidnoten (250 gram) zitten in een speciaal Make-A-Wish zakje. De kruidnoten kan je per doos bestellen. Eén doos bevat 24 zakjes en kost €36,- (€1,50 per zakje). Je kunt tot en met 5 oktober 2018 dozen bestellen. Wanneer je meer dan 51 dozen bestelt, dan worden de dozen afgeleverd. Bestel je minder dozen? Dan kun je de bestelling op zaterdag 3 november ophalen bij een nabijgelegen Wibra filiaal.

Ga jij kruidnoten verkopen op bijvoorbeeld je sportvereniging?

Voor meer informatie kun je mailen naar actiemanagement@makeawishnederland.org.