Run To the Moon And Back

Om iemand te laten weten dat je heel veel van hem/haar houdt is ‘I love you to the moon and back’ tegenwoordig een bekende uitspraak. Logisch dat je veel van iemand houdt, de afstand tot aan de maan en terug is namelijk wel 768.800 kilometer.

Tussen volle maan op 25 september 2018 en de nieuwe volle maan op 24 oktober 2018 kan je meedoen aan ‘Run to the Moon and Back’, een landelijke actie voor Make-A-Wish met als doel zoveel mogelijk liefste wensen van zieke kinderen in Nederland te vervullen.

Iedereen in Nederland die meedoet aan deze actie, de Moonrunners, leggen samen met presentatrice Wendy van Dijk deze enorme afstand tot aan de maan en terug af. Allemaal om liefste wensen van zieke kinderen te vervullen. Doe jij ook mee? 

‘Run to the Moon and Back-App'
Er is een speciale ‘To the Moon and Back’-app waar je je kan aanmelden. Dit kan alleen, maar ook samen met je BAM-team. Via deze app kan je mensen uitnodigen die jouw afstand voor deze actie willen sponsoren.

Het maakt niet uit of je aan een hardloopwedstrijd mee doet of de stappen die je maakt tijdens je werk laat sponsoren. Welke afstand je laat sponsoren is aan jou. Loop jij tijdens ‘Run to the Moon and Back’ een keertje extra naar de bus om gereedschap te halen?

Gebruik je al een app om je afstanden bij te houden? Fitbit, Runkeeper, Strava en Endomundo kun je sowieso koppelen aan de Run to the Moon & Back app. Gebruik je geen van deze apps dan kan je de ‘Run to the Moon and Back’- app gebruiken om je afstanden te monitoren.

Meer informatie over ‘Run to the Moon and Back’ vind je op www.runtothemoonandback.nl