Mountainbike toertocht

Op zaterdag 2 februari a.s. organiseert Team Dirk uit Nieuwleusen de Telecom for Make-A-Wish Mountainbike Toertocht. De tocht wordt gereden in de omgeving van Ommen/Nieuwleusen. Een locatie die Team Dirk door en door kent door hun werkzaamheden in deze omgeving. In de top 10 beste MTB-routes heeft deze omgeving lange tijd op nummer 1 gestaan, het belooft dus een mooie toer te worden!

Het eerste dat opvalt in de omgeving is de onvergetelijke geur van bos en heide. Tijdens de toer, die ongeveer 30 kilometer lang is, wisselen slingerende singletracks, korte en lange afdalingen, technische passages en fikse beklimmingen elkaar af. Iedereen is welkom om deel te nemen aan de Mountainbike Toertocht: collega’s, opdrachtgevers, familie en vrienden!

Team Dirk is achter de schermen druk met het organiseren van de toertocht. Zij hopen dat er veel mountainbikers een gezellige route willen fietsen voor het goede doel en zullen ervoor zorgen dat de eerste 500 fietsers een gevulde bidon krijgen bij vertrek. Vanzelfsprekend hoopt team Dirk nog meer leuke dingen te kunnen regelen voor de deelnemers.

Mochten er mensen zijn die al een bijdrage willen geven aan Make-A-Wish kunnen onderstaande link gebruiken: https://makeawishnederland.org/deelnemer/1527/team-dirk…

Zodra er meer informatie bekend is, wordt dit zo snel mogelijk gedeeld via de website!

Mocht je in de tussentijd vragen hebben voor Team Dirk of je willen opgeven,  dan kun je contact opnemen met Patrick Kerkdijk. Patrick is te bereiken via patrick.kerkdijk@bam.com.

Social media:

Je kan ‘vrienden’ worden met de Make-A-Wish toertocht op Facebook @BamMakeawishtoertocht

Op Instagram kan je de tocht ook volgen via @BamMakeawishtoertocht

 

'ALS EEN KIND KAN GELOVEN DAT ZIJN WENS UITKOMT, DAN KAN HIJ OOK GELOVEN DAT HIJ BETER WORDT'