Kom in Actie

Iedereen kan meehelpen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Make-A-Wish en daarmee zoveel mogelijk zieke kinderen een dag te bezorgen om nooit te vergeten. Bijdragen aan een dag waarop een ernstig ziek kind heel even ‘vergeet dat hij/zij ziek is’. Wie wil dat nou niet?

Jouw talent om te organiseren, samen te werken en resultaten te behalen kun je ook inzetten om liefste wensen van wenskinderen te vervullen. Je kan verschillende acties organiseren om dit waar te maken. Je kan ervoor kiezen om dit alleen of samen met je Telecom-team te doen. Allebei is natuurlijk helemaal mooi!

Zo kan je je bijvoorbeeld met een groep collega’s inschrijven voor de ‘Business Challenge’ mee doen aan de ‘Run to the Moon and Back’ met presentatrice Wendy van Dijk, aan de Telecom-loop van BAM of zelf een actie op touw zetten. Je kan Make-A-Wish Strooigoed verkopen. 

Eigen acties
Ook kan je op andere manieren meehelpen om ‘Wish Journeys’, zo noemen we het vervullen van wensen, waar te maken. Je kan bijvoorbeeld met je sportclub een actie organiseren om geld op te halen, je zolder leegruimen en mee doen aan een kofferbakverkoop, een closet sale organiseren of koekjes bakken en verkopen tijdens Koningsdag. Zomaar een greep van acties die je kan opzetten.

Jouw plaatselijke supermarkt heeft een lege flessenautomaat. Je kan aan de manager vragen of je daar een actiedoos mag neerzetten. Je maakt een doos waar iedereen, die Make-A-Wish wilt steunen, zijn/haar statiegeldbonnen in kan doneren. Met de manager spreek je af wanneer de doos geleegd wordt, het totaalbedrag wordt uitgekeerd en bijgestort bij de inkomsten van jouw Telecom-team. Ons gezamenlijk project loopt tot bouwvak 2019. Bedenk je eens hoeveel flessen er tot die tijd ingeleverd worden. Het zou toch gaaf zijn als dat aan Make-A-Wish gedoneerd kan worden.

 

Voorbeelden van acties die je kan ondernemen:

  • closet sale/ kofferbakverkoop/ rommelmarkt (www.meukisleuk)
  • koek en zopie tijdens het schaatsen
  • cake/koekjes/taart bakken en verkopen
  • statiegeldactie plaatselijke supermarkt
  • een afstand (lopen, fietsen, surfen) laten sponsoren
  • organiseer een activiteit op je sportclub
  • organiseer een klaverjasevenement en doneer de entree

Je hoeft geen rekenwonder of topatleet te zijn. Alle kleine beetjes helpen. Je kan ook vragen of familie, vrienden of relaties een eenmalige donatie willen doen op de actiepagina van je team.

 

‘ZET JIJ JOUW TALENT OM TE ORGANISEREN, GOED SAMEN TE WERKEN EN OM RESULTATEN TE BOEKEN IN VOOR EEN ZIEK KIND?’