BAM Infra Telecom | Make-A-Wish | Kom in Actie | Updates

De collega’s van BAM Infra Telecom leveren jaarlijks een mooie prestatie. In onze informele organisatie zijn zij vakbekwaam, loyaal, praktisch en oplossingsgericht en hebben altijd focus op goede eindresultaten.

Het is de wens van Telecom om de samenleving naast ons dagelijks werk ook op een andere manier te laten profiteren van de kracht van ons club mensen. Er is een goed doel dicht bij huis, waar we ons allemaal iets bij kunnen voorstellen en waar we daadwerkelijk het verschil kunnen maken.

De liefste wens vervullen van een ernstig ziek kind in Nederland, wie wil daar nou niet aan bijdragen?

Jeroen Wijnen
Directeur BAM Infra Telecom

Steun jij het initiatief van Telecom om deze ernstig zieke kinderen
de dag van hun leven te bezorgen?

 

   

KOM IN ACTIE

Iedereen kan meehelpen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Make-A-Wish en daarmee zoveel mogelijk zieke kinderen een dag te bezorgen om nooit te vergeten. Bijdragen aan een dag waarop een ernstig ziek kind heel even ‘vergeet dat hij/zij ziek is’. Wie wil dat nou niet?

Jouw talent om te organiseren, samen te werken en resultaten te behalen kun je ook inzetten om liefste wensen van wenskinderen te vervullen. Je kan verschillende acties organiseren om dit waar te maken. 

Je kan ervoor kiezen om dit of samen met je Telecom-team te doen. Allebei is natuurlijk helemaal mooi!

Zo kan je je bijvoorbeeld met een groep collega’s inschrijven voor de ‘Business Challenge’, mee doen aan de ‘Run to the Moon and Back’ met presentatrice Wendy van Dijk, aan de Telecom-loop van BAM of zelf een actie op touw zetten. Je kan Make-A-Wish Strooigoed verkopen. 

Lees meer

 

Wat doet Make-A-Wish?

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert ineens helemaal. Niet alleen het leven van het zieke kind staat op zijn kop, ook dat van de ouders en mogelijk broertjes of zusjes. Die impact is moeilijk voor te stellen. Allerliefste wensen vervullen van die zieke kinderen, dat is waar Make-A-Wish voor staat.

De vervulling van zo’n wens geeft het zieke kind (3-17 jr), maar ook directe familie hoop en kracht, in een zware tijd. Tijdens de vervulling van de wens denken zij voor even niet aan alles wat er niet meer kan door die rot ziekte. Ze maken zich even geen zorgen. Gezamenlijk genieten zij van de wensvervulling en de onbetaalbare lach op het gezicht van het wenskind. Wie wil daar nu niet aan bijdragen?

Lees meer

Een wenskind is dichterbij dan je denkt

Een wenskind kan een kind van vrienden zijn, je nichtje of neefje, het kind van je groenteboer, maar ook zomaar je buurjongen of -meisje. Een wenskind kan dichterbij zijn dan je nu misschien denkt.

Via de Wish Maps zie je voor welke ernstig zieke kinderen in jouw omgeving je iets kunt betekenen. Vul je postcode of plaatsnaam in en zie welke zieke kinderen in jouw buurt een liefste wens hebben die we met de collega’s van BAM Infra Telecom misschien wel kunnen vervullen. Ook kan je zien welke wensen er al zijn vervuld. Zo krijg je een idee waar jij straks ook je steentje aan bij kan gaan dragen. 

Lees meer

5 vragen aan Nicole Fleuren, vrijwilliger Make-A-Wish

Nicole Fleuren (47 jaar) is ‘bonus’ moeder van twee jongens(24 jaar). Samen met haar man is zij ondernemer. Nicole realiseerde zich dat zij gezegend is met de gezondheid in het gezin.

1. Wat doe je als vrijwilliger bij Make-A-Wish Nederland?
‘Als Coördinator fondsenwerving proberen we zoveel mogelijk fondsen te werven voor Make-A-Wish. In deze rol heb ik te maken met individuele mensen die een actie willen starten, maar ook met bedrijven zoals bijvoorbeeld BAM Infra Telecom die in teamverband iets terug willen doen voor de samenleving. De ene keer geef ik een presentatie en de andere keer mag ik bij een kleuterschool een cheque in ontvangst nemen na een cup cake actie. Maar als fondsenwerver denken we ook mee over de plannen die we maken om nog meer geld in te zamelen voor de wensvervulling van ernstig zieke kinderen.’

Lees meer

5 vragen aan Menno Hagemeijer, vrijwilliger Make-A-Wish

Menno Hagemeijer (50 jaar) is getrouwd en vader van twee dochters. Hij werkt bij defensie en is sinds 2012 wensvervuller bij Make-A-Wish Nederland. Daarnaast is hij wenscoördinator en -haler voor de regio Haaglanden. Werken voor Make-A-Wish is onderdeel van zijn gezin geworden. Zijn dochters denken bijvoorbeeld mee over ‘wat vindt een meisje van een bepaalde leeftijd doorgaans leuk?’  Menno is trots op Make-A-Wish en zijn collega vrijwilligers: ‘we zijn zo kritisch bij het uitgeven van geld, waar we kunnen besparen, doen we dat. Is het budget voor een wens onverhoopt niet toereikend? Vaak kunnen we dat dekken doordat andere wensen veelal onder budget gerealiseerd worden doordat bedrijven of restaurants bijvoorbeeld alsnog dingen gratis aanbieden.’

Lees meer