Wil jij een dag werken op Schiphol? – Connecting Places

Schiphol. The Airport that never sleeps! Samen met Schiphol bieden wij (bijna) afgestudeerden een unieke kans op een kijkje achter de schermen! Schrijf je snel in voor deze kennissessie op vrijdag 18 december van 12.00-13.00, tijdens InfraTech 2019 (inclusief lunch). 

Tijdens de kennissessie laten we jou graag zien wat wij er samen met Schiphol aan doen om de groei van het vliegveld in goede banen te leiden. Van de bereikbaarheid van en de doorstroming op het vliegveld tot en met het doortrekken van het toilet zonder natte voeten te krijgen. InControl, onze partner op gebied van crowdmanagement, laat zien wat je met gedigitaliseerde loopstroomanalyses kunt doen.

Maar we willen ook van jou weten hoe jij de toekomst van Schiphol ziet in de komende 10 jaar. En weet je? Degene met het beste idee wint een (dag)deel meewerken op Schiphol. Met misschien wel een stageplek of startersfunctie in het verschiet!

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij! We zien je graag in onze stand op vrijdag 18 januari, van 12.00-13.00 uur, tijdens InfraTech 2019.