InfraTech 2019: Future proof

Future Proof. Het thema van InfraTech 2019, van 15 tot en met 18 januari in Rotterdam Ahoy. Ons op het lijf geschreven. Wij geven vorm aan die toekomst. Het wordt bijvoorbeeld steeds drukker op onze wegen, op het spoor, op het water en in de lucht. Hoe houd je die infrastructuur efficiënt en beschikbaar? Hoe maken we deze slimmer? En hoe helpen nieuwe technologieën daarbij, zoals artificial intelligence en 3D betonprinten.

Verder liggen er ook enorme uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en energie. Waar kan je allemaal op een duurzame manier energie opwekken? Op en langs de weg? En hoe gaan we zelf-opgewekte energie opslaan in plaats van terugleveren. Wat kunnen wij als bouwbedrijf doen om de CO2-uitstoot te beperken? Bijvoorbeeld bij de productie van asfalt?

Kennissessies: schrijf je in!
Future proof. Makkelijker gezegd dan gedaan. Wij laten je tijdens InfraTech 2019 graag zien wat we allemaal aan het doen zijn om echt klaar te zijn voor de toekomst. Schrijf je in voor een van onze kennissessies op onze stand om actief mee te denken over die toekomst.

Bekijk hier het overzicht van onze kennissessies. 

Waar vind je ons?
Bezoek onze stand in hal 6: Infra & Innovatie. Standnummer 6.504