Energie en water

Water en energie zijn onmisbaar voor het leven op aarde. Wij realiseren de infrastructuur die nodig is om ze duurzaam op te slaan en te transporteren. Wij brengen licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker. Wij vinden het belangrijk dat u als zakenpartner of eindgebruiker individueel keuzes kunt maken over de beschikbaarheid ervan.

Door op alle fronten de krachten te bundelen leiden wij energie en water letterlijk in goede banen. Dit maakt ons al jaren tot een toonaangevende partner voor landelijke energie- en waterbedrijven en tal van regionale (industrie)bedrijven, projectontwikkelaars en terreinbeheerders.

Werken bij BAM Energie & Water

Bij BAM Energie & Water leiden we warmte, gas, elektriciteit en water letterlijk in goede banen. Van bron tot eindgebruiker. Wij plaatsen bijvoorbeeld bij 1 miljoen eindgebruikers slimme meters. Een ander mooi voorbeeld betreft het ontwerpen en realiseren van een uniek geluidsscherm met geïntegreerde zonnecellen.

Nieuwsgierig naar meer projecten of jouw toekomstige mogelijkheden? Op deze website lees je alles over werken bij BAM Energie & Water.

Contact