e-Deck; de autonome fiets laadplek

De e-Decks zijn standaard voorzien van een afdak met zonnepanelen. Met de opgewekte stroom kunnen gebruikers hun e-bike opladen.

De verkoop van elektrische fietsen heeft een enorme vlucht genomen. Er is daardoor meer behoefte dan ooit aan oplaadpunten en stallingen voor e-bikes. Alleen vergt het ruimte, investeringen en tijd om dat voor elkaar te krijgen. goinGDutch en Fietsvlonder.nl laten met de e-Deck zien dat het anders én duurzamer kan. Microsoft en Schiphol namen donderdag 3 september de eerste twee duurzame e-Decks ter wereld in gebruik.

Solarenergy-vlonder

De e-Decks zijn standaard voorzien van een afdak met zonnepanelen. Met de opgewekte stroom kunnen gebruikers hun e-bike opladen. De vlonders beschikken over een bufferbatterij waarin ze de energie tijdelijk opslaan wanneer deze niet nodig is. En er zijn uiteraard wandcontactdozen om e-bikes op te laden. Er is plek voor 9 e-Bikes en de e-Decks zijn tijdelijk te plaatsen, maar uiteraard ook permanent te gebruiken.

Bedrijven en gemeentes kunnen met de vlonders snel beschikken over meer stalling- en oplaadcapaciteit. Bijvoorbeeld voor een tijdelijke situatie, zoals bij een evenement of om de periode te overbruggen tot een definitieve fietsparkeergarage met deze voorzieningen gereed is. In het geval van Microsoft en Schiphol gaat het om permanente uitbreiding van de stalling- en laadcapaciteit.

Eenvoudig te plaatsen

Alle voordelen op een rijtje

  • Direct laden na plaatsing
  • Aansluiting op elektriciteitsnet niet nodig
  • Praktisch overal te plaatsen
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Keuzemogelijkheden materiaal en afmetingen
  • Extra stimulans om te kiezen voor de elektrische fiets

Kosten

goinGDutch biedt het E-Deck aan voor een bedrag van 750,- per maand (lease), exclusief transport- en plaatsingskosten. Ook aanschaf van een E-deck is mogelijk.

Meer informatie

Bezoek de website van goinGDutch voor meer informatie of een afspraak.