Advies en maatwerk in asfalt

BAM heeft een uitstekende reputatie in de innovatieve en duurzame productie en verwerking van asfalt. Onze reputatie willen we versterken door blijvend te investeren in de perfecte beheersing van proces, product en veiligheid. BAM Infra Asfalt is het expertisecentrum waar alle kennis van wegenbouw, asfalt in het bijzonder, samenkomt. Een team van hoogopgeleide technologen en wegbouwkundigen adviseert in- en externe klanten en biedt maatwerk in veelal complexe vraagstukken.

De permanente verbetering en vernieuwing van producten in de wegenbouw is de drijfveer voor BAM. In het eigen, hoogwaardig geoutilleerde laboratorium in Utrecht vinden productontwikkeling en innovaties hun weg naar de praktijk. Hier verrichten wij onderzoek naar optimalisatie van asfaltmengsels en voeren wij tests uit naar de functionele eigenschappen van verschillende asfaltsoorten. Onze in- en externe klanten en onze asfaltcentrales bieden wij zo de gelegenheid de beste prijs/kwaliteit keuzes te maken.

Contact

 

Samen bouwen aan de beste wegen van Nederland
De website www.asfaltcentrale.nl is een initiatief van BAM Infra. BAM Infra is aandeelhouder van zeven asfaltcentrales. Elke centrale heeft zijn eigen specialisme en onderscheidend vermogen, maar staat voor dezelfde waarden: levering van betrouwbare kwaliteitsproducten tegen actuele prijzen.

Graag zorgt BAM Infra er voor dat uw projecten zorgeloos en efficiënt gerealiseerd kunnen worden. Een betrouwbare levering en een product op maat is altijd binnen bereik vanuit een van onze zeven asfaltcentrales. Eenvoudig als het kan en met technisch vernuft als u daar om vraagt, maar altijd gericht op minimale belasting voor milieu en mens.

Samen met u bouwt BAM Infra aan de beste wegen van Nederland? Bezoek de website www.asfaltcentrale.nl

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met Michel de Nijs Bik