Medewerkers zijn ons kostbaarste bezit

BAM ziet medewerkers als haar kostbaarste bezit en de inzet van gemotiveerd professioneel personeel als de sleutel tot succes. BAM wil voorkeurswerkgever zijn en medewerkers binden en boeien.

Dit betekent meer zijn dan een aantrekkelijke werkgever met goede beloningen. BAM biedt medewerkers groei- en ontplooiingsmogelijkheden. Met de BAM Business School beschikt BAM over een uitstekend opleidingsinstituut dat de medewerker helpt bij de verwezenlijking van zijn of haar doelen.

Wij moedigen medewerkers aan anders te denken en te handelen, zichzelf te zijn en hun individuele vaardigheden in te zetten. En deel te nemen aan verschillende netwerken zodat zij hun blik verruimen en professionele groei wordt gestimuleerd. Zo hebben wij bijvoorbeeld Female Capital opgericht, hét vrouwennetwerk van Koninklijke BAM Groep. Female Capital richt zich op ambitieuze vrouwen, die belang hechten aan het bieden en ontvangen van onderlinge steun en adviezen, in de veelal mannelijke bedrijfscultuur waarin zij werkzaam zijn.

Wil je weten wat je met jouw achtergrond bij BAM Infra Nederland kunt doen? BAM organiseert doorlopend evenementen voor studenten en starters. Bijvoorbeeld projectbezoeken, lezingen, workshops en gastcolleges. En we staan op de bedrijvendagen van de hogescholen en universiteiten met technische studies. Waar en wanneer? Bekijk de evenementenkalender of volg BAM op facebook om op de hoogte te blijven.

Op www.bam.nl/werken-bij-bam vind je alle vacatures binnen Koninklijke BAM Groep, verhalen van starters en het artikelplatform Dit is Werken bij BAM.

Ben je specifiek benieuwd naar de mogelijkheden bij BAM Infra Nederland? Wellicht hebben we een interessante functie voor jou, voel je uitgenodigd de vacatures te bekijken.